Algemene informatie

Schoonmaak is in de voedingsmiddelenindustrie een essentieel onderdeel van het primaire proces.
Het moge duidelijk zijn dat juiste en verantwoorde uitvoering van essentieel belang is voor een veilig en hygienisch productieproces en dus voor een kwalitatief eindproduct voor de consument. 

Om de medewerkers in dit segement van onze branche goed opgeleid, bewust en verantwoord te werk te kunnen stellen is de Basisvakopleiding Foodindustrie een must.
Met deze opleiding voldoet u als werkgever tevens aan het gestelde in artikel 36 en 38 van de CAO.

De basisvakopleiding algemene schoonmaak is dan niet meer noodzakelijk om aan de CAO-verplichtingen te voldoen. 

 

Inhoud


Terminologie en reinigingscyclus
Gedragsregels en veiligheid
Reiniging en desinfectie
Werkprogramma
Bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen
Natte en droge reiniging
Hogedrukreiniging en schuimreiniging
Veilig werken met bordessen
Afwerkmaterialen
Schrobben en waterzuigen
HACCP en milieuzorg
Kwaliteitszorg en controle
Administratie

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze vakopleiding? Wij beantwoorden uw vragen graag!

Contact opnemen

Deze training is nog niet ingepland voor open inschrijving

Heeft u vragen over de planning of over de mogelijkheden van een incompany-training, neem dan gerust contact op

T: 0344-653848

E: info@carling.nl

of via de contact pagina

Soort
Vakopleiding
Incompany
Open inschrijving
Duur
6 dagdelen van 4 uren
Examen
Ja, Extern
Examinering

Uw investering
€ 695,00
Examenkosten
€ 0,00
Subsidie/vergoedingen p.p.
€ 700,00 **

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en per persoon.

** Neem contact op over de exacte voorwaarden en procedure bij vergoedingen en subsidies.